Huippudesignia kylpyhuoneeseen: suomalaisen Woodion altaat taipuvat skandinaavisesta minimalismista rohkeisiin sisustusratkaisuihin

Suomalaisen Woodion kylpyhuoneen altaissa yhdistyvät huippudesign, innovatiivisuus ja ekologisuus. Vedenkestävästä puukomposiitista valmistetut altaat sopivat moneen eri sisustustyyliin luoden aina uniikin lopputuloksen.

Woodio valmistaa kylpyhuoneen design-altaita täysin uudenlaisesta materiaalista, vedenkestävästä puukomposiitista. Suomalainen designyritys on edelläkävijä kylpyhuonemarkkinoilla, sillä se haastaa tavanomaiset kylpyhuoneratkaisut innovatiivisuudellaan ja ekologisuudellaan. 

Linjakkaat altaat taipuvat moniin eri sisustustyyleihin ja -makuihin. Altaita on saatavilla useissa eri väreissä ja useilla eri pintastruktuureilla. Ne sopivat niin hillityn minimalistiseen skandinaaviseen tyylin kuin trendikkään kokomustaan kylpyhuoneeseen. Rohkea sisustaja voi kokeilla myös sinisen sävyjä tai metsänvihreää viimeistelyä. Altaat on helppo yhdistää erilaisten materiaalien, kuten marmorin tai vaikkapa messinkisten ja mustien yksityiskohtien kanssa.

Woodion altaissa innovatiivinen materiaali yhdistyy huippuunsa vietyyn laatuun, uniikkiin muotokieleen ja ekologisuuteen. Altaiden hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi verrattuna tavanomaisiin posliinisiin kylpyhuoneen vesikalusteisiin. Ekologinen materiaali on myös posliinia kestävämpää.

– Moni ei tule ajatelleeksi, että posliinin valmistamiseen kuluu valtavasti energiaa ja luonnonmateriaaleja. Puukomposiitti on ekologisempi vaihtoehto, sillä se valmistetaan uusiutuvasta puusta. Siten materiaali voidaan käyttökaarensa lopuksi hyödyntää energiana, toisin kuin keramiikkajäte, Woodion perustaja ja toimitusjohtaja Petro Lahtinen kertoo.

Kylpyhuoneen altaiden lisäksi Woodion materiaali muovautuu moneen muuhunkin käyttöön, kuten seinäpaneeleiksi, keittiön työtasoiksi, wc-istuimiksi ja pienesineiksi. Materiaalin ulkonäköä voidaan muokata miltei rajattomasti luonnollisten väriaineiden ja eri kokoisten puuhakkeiden avulla. Woodio lanseeraa ensi vuoden alussa lisää tuotteita ja värivaihtoehtoja.

Edelläkävijä on aina edelläkävijä 

-Olemme enemmän kuin innoissamme, kun saamme olla Woodion ensimmäinen hirsi- ja puutalo yhteistyökumppani.
Kuusamolainen muovitontalo on jämäkkä, kestävä ja symboloi luonnonmukaista rakentamista. Luonnon kunnioittaminen, asumisen laatu sekä parhaat materiaalit takaavat ekologisen ja energiatehokkaan rakenteen, joka pienentää myös hiilijalanjälkeäsi. Molemmilla yrityksillä on samat arvot, olemme kotimaisia toimijoita sekä puutuotteiden jalostaminen ja kehittäminen on erittäin järkevää myös kansantaloudellisesti. Ekologinen talo ja ekologinen kylpyhuone ovat loistava yhdistelmä.  Edelläkävijät ovat aina edelläkävijöitä! muovitontalo.fi myynti- ja markkinointijohtaja Jukka Mursu sanoo.

 

www.woodio.fi

Petro Lahtinen
Toimitusjohtaja
Woodio Oy
050 5811 033
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 www.muovitontalo.fi

 Jukka Mursu 
 Myynti- ja markkinointijohtaja
 muovitontalo
 0440 111 222
 Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

woodio  woodioinspiraatio 05