ASIAKASVASTAAVA

Sinä rakennusalan kokemusta omaava monitoimi-ihminen.
Nyt on töitä tarjolla muovitontalo.fi asiakasvastaavana Kuusamossa.
Asiakasvastaava aikatauluttaa sekä kokoaa jokaiselle projektille oikeat määrät tavaraa, mutta tarvittaessa myös hinnoittelee, budjetoi ja tarjoaa ratkaisuja asiakkaalle.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää aktiivisuutta, palveluhenkisyyttä sekä intoa opetella uusia asioita. Kuuntelet asiakasta, tarjoat ratkaisuja asiakkaan tarpeisiin ja edistät omalla toiminnallasi asiakastyytyväisyyttä. Systemaattinen ja määrätietoinen työskentelytyylisi mahdollistaa oman työn ja työmaakäyntien suunnittelemisen pidemmällä tähtäimellä ja toisaalta kykenet tarpeen vaatiessa tekemään asiakaskäyntejä ja toimimaan joustavasti lyhyelläkin varoitusajalla. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja viihdyt vaihtelevissa neuvottelutilanteissa.  Kun asiakasvastaava on koko ajan kärryillä projektin etenemisestä, asiakkaalle ei aiheudu viivettä tai ongelmia yllättävissäkään tilanteissa.

Lisätietoa ja hakemukset:
Myynti- ja markkinointijohtaja
Jukka Mursu
p 0440 111 222
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 
 
RAKENTAMISEN HIGH-TECH RATKAISU
Jo pitkään on tiedetty hirsirakenteen ylivoimainen toimivuus, kun halutaan rakentaa luonnollisesti hengittävä ja laadukasta sisäilmaa tarjoava talo. Viedäkseen hirsirakentamisen uudelle tasolle Kero Hirsitalot Oy hyödyntää täysin muovitonta KERO-ekohirsi rakennetta. Rakenne on muoviton, erittäin energiatehokas ja hengittävä - ja vie hirsirakentamisen ekologisuuden ja toimivuuden täysin uudelle tasolle.
29 cm KERO-ekohirsi vastaa puuta 72 cm ja täyttää tällä jo nykyiset lämmöneristysvaatimukset.

Muovitontalo symboloi suomalaista jämäkkyyttä, kestävyyttä ja luonnonmukaista rakentamista.
Luonnon kunnioittaminen, asumisen laatu ja laadukkaat materiaalit takaavat ekologisen ja energiatehokkaan rakenteen, joka pienentää myös hiilijalanjälkeäsi. Yli 20 vuoden kokemus KERO-ekohirsirakenteesta takaa laadun. Emme "kisaa kelloa ja kalenteria vastaan" vaan teemme talot laadukkaasti ja huolella.